arrow to the right Nieuws

Datum bekend: Dag van de Cultuureducatie Flevoland 2019

Zet 'm alvast in je agenda en geef het door aan je collega's: de Dag van de Cultuureducatie Flevoland vindt plaats op woensdag 13 november in Kunstlinie Almere Flevoland.

2 november 2018

De Culturele Haven publiceert twee unieke Zuiderzeejournaals

In 2018 vieren we dat 100 jaar geleden de Zuiderzeewet werd ondertekend. Dankzij deze wet is Flevoland ontstaan en hebben we niet alleen in onze provincie, maar ook daarbuiten ‘droge voeten’. De Culturele Haven pakt daarom uit met unieke educatieprogramma’s rond 100 jaar Zuiderzeewet. De belevenissen van de schoolkinderen rondom dit educatieprogramma zijn vastgelegd in twee speciale Zuiderzeejournaals.

31 oktober 2018

Basisschool De Optimist wint Lang Leve de Muziek Show Flevoland

Het was een spannende strijd tussen de kinderen van groep 7 van basisschool De Optimist uit Lelystad en groep 8 van de Christiaan Huygens school uit Dronten. Beide scholen deden de afgelopen maanden fanatiek mee aan de Lang Leve de Muziek Show. Uiteindelijk ging basisschool De Optimist er vandoor met de winst.

27 september 2018

Nieuw seizoen Culturele Haven van start

Ruim twintig leerkrachten en medewerkers van culturele instellingen beleefden op 26 september de kick-off van het nieuwe seizoen van De Culturele Haven; de Flevolandse cultuurleerlijn voor basisscholen.

Onze laatste nieuwsbrieven