arrow to the right Nieuws

Cultuur leeft bij de Flevolandse politiek

Almere - Het was een mooie avond, de avond van De Grote Provinciale Lijsttrekkers Cultuurquiz woensdag 6 maart. In culturele broedplaats De Voetnoot in Almere gingen de lijsttrekkers en vertegenwoordigers van elf politieke partijen met elkaar en het publiek in debat en probeerden zij punten te scoren in de quiz met vragen over cultureel Flevoland.

22 juni 2018

Sprint 6 en slotsymposium vmbo-pilot

De pilot van ons co-creatietraject met vmbo-scholen eindigde vrijdag 15 juni met sprint 6 en een slotsymposium. Dit keer waren wij te gast bij Kunstlinie Almere Flevoland. De sprint stond in het teken van het evalueren van de prototypetestdagen en het voorbereiden van de eindpresentaties voor het slotsymposium.

5 juni 2018

Werkdruk verlichten? Denk eens aan een kunstvakdocent!

Verlicht de werkdruk op je school met de inzet van kunstvakdocenten. Dat kan met de extra middelen van het kabinet om de werkdruk in het primair onderwijs aan te pakken.

28 mei 2018

Vacature Assistent FleCk & De Culturele Haven

Per 1 september 2018 zoeken wij een Assistent FleCk en De Culturele Haven (0,8 fte).

28 mei 2018

Sprint 5: Samen met de cultuuraanbieder

Voor het eerst in ons co-creatietraject met vmbo-scholen werkten de docenten en lokale partners tijdens een sprint samen met de cultuuraanbieder van hun keuze. Voor sprint 5 op 16 mei kwamen we met zo’n 25 personen samen in de Officiersmess van het Aviodrome in Lelystad.

Onze laatste nieuwsbrieven