31 mei 2022

Scholen bereiden zich voor op eindpresentatie Mediakunst & Techniek

Na drie jaar komt het project Mediakunst & techniek project aan een eind. In deze laatste bijeenkomst zijn de bouwstenen van de afgelopen jaren afgemaakt. De deelnemers hebben met alle materialen die zij van alle cycli hebben verzameld naar bouwstenen omgezet: van idee naar concept, naar prototypetest en aan de hand van werkvellen met opdrachten nu uiteindelijk bouwstenen voor lessen.

Lesontwikkelaar Karla Engbers was ook aangeschoven om mee te kijken en te luisteren. Zij werkt de ontwikkelde bouwstenen uit naar modules die in de toekomst voor alle scholen toegankelijk zijn.

Eindpresentatie

Bij een afsluiting hoort ook het onderdeel uitwisselen van de opgedane inzichten. De inzichten zijn talrijk met her en der een kritische kanttekening. Het geeft waardevolle informatie voor de te kiezen aanpak. Tijdens de eindpresentatie van het project Mediakunst & Techniek op maandag 27 juni laten we zien hoe we de afgelopen drie jaar in Flevoland de mogelijkheden van mediakunst in de context van techniekonderwijs hebben verkend. We delen onze aanpak, resultaten en geven je korte workshops van deze ontwikkelde lessen. Iedereen is welkom, meld je wel even aan via: https://www.cultuureducatieflevoland.nl/eindpresentatie-mediakunst-techniek/ 

Wanneer: Maandag 27 juni 2022.
Hoe laat: Van 16.00 tot 18.00 uur. Inloop vanaf 15.45 uur.
Waar: Kubus (Agorabaan 3 8224 JS Lelystad).