17 oktober 2023

Nieuwe en verbeterde website ‘Cultuur op school’ gelanceerd

Het lesaanbod van ‘Cultuur op school’ heeft een overstap naar een nieuw, verbeterd platform gemaakt. Alle lesinhoud die op het platform cultuuropschoolflevoland.nl werd aangeboden, is doorgezet naar de nieuwe, speciaal ingerichte Cultuur op school omgeving op de FleCk website.

Groeiproblemen met het oude platform gaven onder andere aanleiding om de overstap te maken. Zo had de voormalige omgeving regelmatig last van storingen en was de technische veiligheid van het platform niet naar de gewenste standaarden. De nieuwe website heeft sterke technische ondersteuning en is betrouwbaarder en veiliger in gebruik.

De insteek is om op basis van de behoeften van scholen het nieuwe platform door te ontwikkelen. Zo wordt er zorg gedragen dat het aanbod niet alleen inhoudelijk relevant en innovatief blijft, maar ook toekomstbestendig is in de manier waarop scholen het aanbod afnemen en gebruiken. Later in het jaar staan er eerste stappen voor de doorontwikkeling van het platform op de planning.

Neem voor vragen & meer informatie contact op met nelleke@cultuureducatieflevoland.nl of mariska@cultuureducatieflevoland.nl.