26 september 2023

CULTUURMAKERSDAG 9 NOVEMBER: meld je aan als Early Bird!

De eerste Cultuurmakersdag Flevoland ooit komt steeds een stapje dichterbij. Op 9 november in De Meerpaal is het zover: dé dag waarop héél cultureel en kunstzinnig Flevoland elkaar ontmoet. Binnenkort barsten de aanmeldingen los, en jij kunt er als een van de eersten bij zijn. Inclusief een extraatje: meld je aan voor de Early Bird Alert en ontvang bij entree een Cultuurmakers Goodiebag! 

Cultuurmakersdag Flevoland: dé dag voor heel cultureel en kunstzinnig Flevoland

Deze dag vol inspiratie, nuttige info, workshops, entertainment, netwerkmogelijkheden en nog veel meer wil je absoluut een onderdeel van zijn.

Wie welkom is? De Cultuurmakersdag is voor echt iédereen in de kunst- en cultuursector in Flevoland. Van jonge creatievelingen tot professionals en docenten, en van bestuurders tot culturele fondsen: iedereen die betrokken is bij kunst of cultuur is welkom. Welke rol je in het Flevolandse veld ook speelt; samen vormen we een cultureel ecosysteem!

Meld je aan als Early Bird en ontvang een goodiebag

Meld je je aan voor de Early Bird Alert? Dan krijg je een e-mail zodra de aanmeldformulieren zijn geopend. Het formulier vind je hier. Meld je je aan als een van de eersten, dan heb je de volgende Early Bird voordelen:

  • Je bent verzekerd van een plekje op de Cultuurmakersdag
  • Je hebt nog lekker ruim de keuze uit alle leuke, bijzondere en nuttige workshops
  • Je ontvangt bij de entree een leuke Cultuurmakers Goodiebag

Aanmelden voor de Cultuurmakersdag is gratis.

De Cultuurmakersdag is een coproductie van Flevolab en Kunstlink in samenwerking met De Meerpaal, Cultuurfonds Almere en FleCk.