CultuurBus Flevoland

Scholen die deelnemen aan CultuurPlus kunnen kosteloos gebruik maken van één busrit (50 personen) per school per schooljaar voor een culturele excursie binnen Flevoland. 

Zo werkt de CultuurBus Flevoland

Zo werkt de CultuurBus Flevoland

Aanvragen bus

De school plant de excursie met de aanbieder hiervan, zodat datum en tijdstip vastliggen. Vervolgens kun je via het aanvraagformulier op de website van FleCk een bus aanvragen. Na verzending van dit formulier ontvang je een kopie van het aanvraagformulier. Een boekingsbevestiging volgt doorgaans binnen 2 weken via de mail.

Heb je meerdere bussen nodig? Neem dan contact op met FleCk (voor contactgegevens zie onderaan) of je lokale intermediair. Dan bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Het reserveren van een bus kan tot vier weken voorafgaand aan de excursie. Lukt het niet binnen deze termijn? Neem dan contact op met FleCk. Samen kijken we wat er op dat moment nog mogelijk is.

Na afloop van de excursie betaalt FleCk de factuur aan de busvervoerder. Heb je meerdere bussen geboekt die deels of niet door CultuurPlus worden vergoed? Dan ontvang je een factuur van FleCk voor de extra bussen.

Algemene voorwaarden busvervoer

Ontstaan er wijzigingen in de planning? Je hebt als school eenmalig het recht op wijzigen van het busvervoer, tot uiterlijk twee weken voor de geplande excursie. Neem hiervoor contact op met Nienke de Jong van FleCk.

Bij annulering van een busrit 48 uur voor de geplande busrit volgt een overleg van FleCk met de busmaatschappij over de (financiële) consequenties en de eventuele mogelijkheden voor verplaatsing.

Tijdens de dag van de excursie heb je als school zelf de organisatie rondom het busvervoer in handen. In geval van wijzigingen of calamiteiten op de dag van excursie neem je zelf contact op met de busmaatschappij. Denk hierbij aan de opstapplaats of eventuele vertraging. Bij dringende vragen of problemen (zoals het niet kunnen rijden van de bus) neemt de school contact op met FleCk voor overleg.
Verdere informatie en contactgegevens van de busmaatschappij ontvang je op de boekingsbevestiging.

Contactpersoon FleCk

Nienke de Jong
nienke@cultuureducatieflevoland.nl
Tel. 06 30 15 19 23