arrow to the right Over FleCk

FleCk is het expertisecentrum cultuureducatie voor Flevoland. FleCk is het aanspreekpunt voor scholen, schoolbesturen en cultuuraanbieders die aan de slag willen met cultuuronderwijs en behoefte hebben aan advies, scholing en ondersteuning op dit gebied. FleCk werkt nauw samen met de lokale partners voor cultuureducatie in alles zes Flevolandse gemeenten.

FleCk heeft als centrale doelstelling om het cultuuronderwijs in Flevoland te verankeren en verbeteren. Dit doet zij op vier verschillende manieren:

  1. Door het geven van Advies aan schoolbesturen, schoolleiders, leerkrachten en cultuuraanbieders.
  2. Door het bieden van verschillende vormen van scholing (trainingen, workshops, coaching on the job etc.) vanuit de FleCk Academy.
  3. Door het bieden van een Platform waarin kennis wordt gedeeld over ontwikkelingen op het gebied van cultuuronderwijs in Flevoland en waar goede voorbeelden worden getoond van scholen, projecten of producten.
  4. Door het bieden van een Lab voor cultuuronderwijs, waarbinnen scholen en aanbieders de kans krijgen hun idee├źn en concepten op het gebied van cultuuronderwijs te ontwikkelen en deelbaar te maken voor anderen uit de provincie

Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van FleCk.