arrow to the right Wisseling van de wacht

Op 30 juni aanstaande neemt Niek Sonneveld na een periode van 37 jaar afscheid van Kubus, en dus van het Centrum Amateurkunst Flevoland en FleCk, expertisecentrum cultuureducatie Flevoland.
Remko Willems, voor velen geen onbekende als adviseur van FleCk en projectleider van ‘De Culturele Haven’ volgt hem op als leidinggevende van CAF en FleCk.

14 juni 2016 -

Het afscheidsfeest van Niek Sonneveld is op 30 juni. Om 14.00 speelt Fred Delfgaauw, professioneel theatermaker, op ons verzoek de voorstelling ‘De Wachtkamer van de Liefde’. Inloop vanaf 13.30 uur. In deze humorvolle poppentheatervoorstelling voor volwassenen komt het leven in al zijn facetten langs met onder andere de eeuwige vraag: wanneer is het goed wat we doen? Daarna, vanaf 15.45 uur. is de afscheidsreceptie.


Aanmelden

Wil je bij dit afscheidsfeest zijn en de voorstelling bijwonen, in de zaal van Kubus (Agorabaan 3 te Lelystad), stuur dan een email naar info@dekubuslelystad.nl met vermelding van je naam en met hoeveel personen je komt.

Bij Nieks zijn aantreden in 1979 was er nog geen gebouw de Kubus. Het Centrum voor Kunstzinnige Vorming (CKV) zat verspreid over barakken in de Kempenaar en een deel van het Lelycentre. Underground, CAF en FleCk bestonden nog niet. Wel was er een kerngedachte: het CKV moest, naast lessen en cursussen, de samenwerking aangaan met het onderwijs, maatschappelijke partners en de amateurkunst. Dat, de verbinding van het CKV met de stad en later ook de provincie, is de kern geweest van het werk van Niek Sonneveld. En met succes!terugTerug