• Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Scholingsaanbod 2018-2019 nu online!

arrow to the right Scholingsaanbod 2018-2019 nu online!

Met veel plezier presenteren wij het professionaliseringaanbod van FleCk voor het schooljaar 2018/2019. Ook komend schooljaar kun je bij ons terecht voor advies, deskundigheidsbevordering, (netwerk)bijeenkomsten, innovatieve projecten en ondersteuning op het gebied van cultuuronderwijs. Schrijf je dus nu in voor bijvoorbeeld de cursus tot interne cultuurcoördinator, een netwerkbijeenkomst in je gemeente of een muziekboost-workshop.

24 april 2018 -

Als het goed is, heb je hem al op de deurmat van je school aangetroffen: FleCks gloednieuwe brochure met het aanbod aan trainingen workshops, producten en projecten. Dit professionaliseringsaanbod werd vorige week naar de scholen in de provincie gestuurd. Het scholingsaanbod bevat vertrouwde trainingen als de ICC-cursus maar ook nieuwe workshops als Muziek boost!

Ook in schooljaar 2018-2019 heeft FleCk een gevarieerd aanbod aan scholingen, trainingen en bijeenkomsten voor leerkrachten, cultuurcoördinatoren, directeuren en schoolbestuurders binnen het primair onderwijs. Ook bieden wij een aantal innovatieve projecten voor in de klas, die uniek zijn voor Flevoland.

FleCk is partner van basisscholen op het gebied van advies, deskundigheidsbevordering, innovatie en netwerken binnen cultuureducatie. Wij bieden het aankomend schooljaar een breed scala aan cursussen, trainingen en bijeenkomsten aan. FleCk organiseert onder meer de ICC-cursus, maar ook diverse nieuwe trainingen op het gebied van muziek. De netwerkbijeenkomsten voor (gecertificeerde) cultuurcoördinatoren worden voortgezet en beslaan in iedere gemeente een andere thema.

Alle trainingen, bijeenkomsten, producten en projecten voor schooljaar 2018-2019 vind je hier. Op deze pagina’s kun je ook rechtstreeks inschrijven voor de verschillende onderdelen. Klik hier  voor de online brochure met het volledige professionaliseringsaanbod in een pdf-versie op een rij.terugTerug