• Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Eerste groep cultuurdocenten geslaagd

arrow to the right Eerste groep cultuurdocenten geslaagd

In oktober startte een groep cultuurdocenten aan de nascholing cultuurdocent over werken in het regulier onderwijs. Na 4 maanden hard werken hebben 10 cultuurdocenten met succes de nascholing afgerond. Gefeliciteerd!

05 februari 2016 -

De volgende cultuurdocenten ontvingen op 1 februari hun certificaat: Jenette de Wit, Marget Pronk, Julia Olthoff, Marijke Bolt, Wouter van Zanten, Foktje Verhoef, Laura Beuze, Karen Reinders, Linda Dekker en Sigrid Poldervaart.

De nascholing cultuurdocent primair onderwijs wordt georganiseerd door FleCk en Collage-Almere. Dit was de eerste keer dat deze scholing plaatsvond in Flevoland. In de hoofdmodule regulier onderwijs leren deelnemers hoe het onderwijs werkt, welke plek cultuur binnen het primair onderwijs heeft, en hoe je aanbod voor het onderwijs maakt. Na afloop hebben de deelnemers praktijkervaring opgedaan tijdens een stage in het onderwijs. Ook zijn ze in staat om lessen te ontwerpen die aansluiten bij de doelgroep, én hebben ze geleerd hoe je kan differentiëren tijdens je lessen.

Op 7 maart start de verdiepingsmodule Trends over Cultuuronderwijs. Inschrijven voor deze tweede module van de nascholing cultuurdocent kan nog tot 20 februari. Lees meer.terugTerug