• Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Dien vóór 1 april een aanvraag in voor de Muziekimpuls!

arrow to the right Dien vóór 1 april een aanvraag in voor de Muziekimpuls!

Wil je meer en beter muziekonderwijs op jouw school? Vraag dan subsidie aan bij het Fonds voor Cultuurparticipatie in het kader van de regeling Impuls Muziekonderwijs. 

18 februari 2016 -

Je kunt tot 1 april een subsidie aanvragen wanneer je komend schooljaar wilt beginnen met structureel muziekles verzorgen, met het hiervoor trainen van leerkrachten en muziekdocenten en verbinding wilt maken tussen het binnenschoolse muziekonderwijs en buitenschoolse aanbod van bijvoorbeeld een muziekschool, fanfare of poppodium.


Meer muziek in de klas
De Muziekimpuls is onderdeel van het programma Meer Muziek in de Klas. Minister Bussemaker (OC&W) en private partijen bundelen hun krachten om structureel muziekonderwijs te realiseren op alle Nederlandse basisscholen. Meer weten? Klik hier. 

Advies en ondersteuning
Voor advies en ondersteuning bij het ontwikkelen van een plan en hulp bij de aanvraagprocedure, neem je contact op met jouw culturele partner of met FleCk.

Tip: 13 april ICC Netwerk
Op 13 april organiseert FleCk in Lelystad van 14.00 tot 17.00 uur een netwerkbijeenkomst (ICC Refresh) voor cultuurcoördinatoren over financiële middelen voor cultuuronderwijs. Inschrijven voor de bijeenkomst kan via onze site.terugTerug