• Home
  • >
  • Nieuws
  • >
  • Conferentie schoolbesturen 29 oktober over nieuwe subsidieregelingen afgelast

arrow to the right Conferentie schoolbesturen 29 oktober over nieuwe subsidieregelingen afgelast

De conferentie die FleCk op 29 oktober organiseert voor schoolbesturen is afgelast. Er zijn te weinig inschrijvingen binnengekomen. Iedereen de wel heeft ingeschreven wordt benaderd door FleCk voor een persoonlijke afspraak.

23 september 2015 -

De aanleiding voor de conferentie werd gevormd door de twee nieuwe subsidieregelingen die interessant zijn voor schoolbesturen: de regeling Impuls Muziekonderwijs en de regeling Professionalisering Cultuuronderwijs.

De Impuls Muziekonderwijs is gericht op het versterken van kennis en deskundigheid (op het gebied van muziekonderwijs) van mensen die voor de klas staan. Bedoeling is dat scholen samen met één of meerdere partijen uit het muziekveld aanvragen gaan doen.

De regeling professionalisering Cultuuronderwijs is opengesteld voor schoolbesturen. Met het subsidiegeld kunnen zij cultuuronderwijs een structurele plek in het curriculum te geven. De middelen kunnen worden ingezet voor visieontwikkeling van besturen, het operationaliseren van deze visie in schoolwerkplannen en het professionaliseren van schoolleiders en leerkrachten.

Meer weten over de regelingen? Neem dan contact op met FleCk.terugTerug