arrow to the right Nieuws

Inspiratiefilm: Hoe cultuuronderwijs de woordenschat kan vergroten

In het project 'Spelen met woordjes' worden op maat kunstlessen ontwikkeld om de woordenschat bij leerlingen te vergroten. FleCk en Kubus maakten een korte film van het project.

19 maart 2019

Projectweken De Culturele Haven van start

Sinds enkele weken bruist het weer op verschillende Flevolandse basisscholen: zij dompelen zich onder met de projectweken van De Culturele Haven.

14 maart 2019

Cultuur leeft bij de Flevolandse politiek

Almere - Het was een mooie avond, de avond van De Grote Provinciale Lijsttrekkers Cultuurquiz woensdag 6 maart. In culturele broedplaats De Voetnoot in Almere gingen de lijsttrekkers en vertegenwoordigers van elf politieke partijen met elkaar en het publiek in debat en probeerden zij punten te scoren in de quiz met vragen over cultureel Flevoland.

14 februari 2019

Lijsttrekkers Provinciale Staten in debat over kunst en cultuur

Op woensdagavond 6 maart wordt in De Voetnoot in Almere de grote Provinciale Lijsttrekkers Cultuurquiz georganiseerd. Kom jij ook?

26 november 2018

Vmbo-scholen op culturele roadtrip

Van Lelystad naar Almere en terug: woensdag 21 november lieten deelnemers aan het vmbo-project 'Bouwen aan de Flevolandse cultuur' zich inspireren door erfgoed, Land Art, de creatieve industrie en culturele instellingen in de Flevopolder. Sprint 8 was een Culturele Roadtrip, een reis door de provincie met als doel kennis te maken met het verhaal van Flevoland en de culturele omgeving in de volle en verrassende breedte.

Onze laatste nieuwsbrieven