arrow to the right Nieuws

Dag van de Cultuureducatie aanmelden geopend

Het thema van de Flevolandse Dag van de Cultuureducatie 2019 is Beleven en doorgeven. Je gaat tijdens deze inspiratiemiddag op expeditie. Je gaat kunst ervaren, meemaken, beleven. Om vervolgens met een schat aan ervaringen en ontmoetingen te gaan ondervinden hoe je dit aan je leerlingen kunt doorgeven.

4 april 2017

Wethouder Janneke Sparreboom opent eindpresentatie De Culturele Haven op OBS De Tjotter

‘Het is een feestje om hier te mogen zijn!’ Niet alleen Janneke Sparreboom, wethouder Cultuur van de gemeente Lelystad, maar ook ouders, leerkrachten en uiteraard leerlingen beleefden een fantastische middag tijdens de eindpresentatie van De Culturele Haven op basisschool De Tjotter in Lelystad.

8 maart 2017

Projectweken De Culturele Haven van start

Na de voorjaarsvakantie dompelen zestien Flevolandse basisscholen zich onder met de projectweken van De Culturele Haven. De basisscholen worden op zijn kop gezet en staan twee weken lang in het teken van Flevoland, de unieke poldergeschiedenis en kunst en cultuur.

7 maart 2017

Terug- en vooruitblik creativiteitstrainingen in de provincie

Creativiteit, creatief denken of de zogenaamde 21e eeuwse vaardigheden staan steeds hoger op de agenda bij veel scholen.

7 maart 2017

Aanvraag Impuls Muziekonderwijs De Tjotter in Lelystad gehonoreerd

Het goede nieuws bereikte openbare basisschool De Tjotter uit Lelystad vorige week: hun subsidieaanvraag is gehonoreerd.

Onze laatste nieuwsbrieven