arrow to the right Nieuws

Datum bekend: Dag van de Cultuureducatie Flevoland 2019

Zet 'm alvast in je agenda en geef het door aan je collega's: de Dag van de Cultuureducatie Flevoland vindt plaats op woensdag 13 november in Kunstlinie Almere Flevoland.

4 mei 2017

Het scholingsaanbod 2017-2018 staat nu online!

Met veel plezier presenteren wij het aanbod van FleCk voor het schooljaar 2017/2018. Ook komend schooljaar kun je bij ons terecht voor deskundigheidsbevordering, advies en ondersteuning op het gebied van cultuuronderwijs.

21 april 2017

Projectweken De Culturele Haven succesvol afgerond

‘Het is een feestje om hier te mogen zijn!’ vertelde Janneke Sparrenboom, wethouder Cultuur van de gemeente Lelystad tijdens de opening van de eindpresentatie van De Culturele Haven op BS De Tjotter.

4 april 2017

Wethouder Wim van der Es opent eindpresentatie De Culturele Haven op OBS Panta Rhei

OBS De Panta Rhei in Zeewolde stond op donderdag 23 maart op zijn kop. Twee weken lang stond deze school in het teken van Flevoland, de unieke poldergeschiedenis en kunst en cultuur.

4 april 2017

Wethouder Janneke Sparreboom opent eindpresentatie De Culturele Haven op OBS De Tjotter

‘Het is een feestje om hier te mogen zijn!’ Niet alleen Janneke Sparreboom, wethouder Cultuur van de gemeente Lelystad, maar ook ouders, leerkrachten en uiteraard leerlingen beleefden een fantastische middag tijdens de eindpresentatie van De Culturele Haven op basisschool De Tjotter in Lelystad.

Onze laatste nieuwsbrieven