arrow to the right Nieuws

Dag van de Cultuureducatie aanmelden geopend

Het thema van de Flevolandse Dag van de Cultuureducatie 2019 is Beleven en doorgeven. Je gaat tijdens deze inspiratiemiddag op expeditie. Je gaat kunst ervaren, meemaken, beleven. Om vervolgens met een schat aan ervaringen en ontmoetingen te gaan ondervinden hoe je dit aan je leerlingen kunt doorgeven.

4 juli 2017

Flevoland kent veertien nieuwe kersverse cultuurcoördinatoren!

Op 28 juni 2017 hebben veertien leerkrachten van basisscholen in Dronten, Urk, Lelystad en succesvol de ICC-cursus afgerond. Op initiatief van FleCK wordt jaarlijks deze cursus aangeboden aan mensen werkzaam in het primair onderwijs.

4 mei 2017

Het scholingsaanbod 2017-2018 staat nu online!

Met veel plezier presenteren wij het aanbod van FleCk voor het schooljaar 2017/2018. Ook komend schooljaar kun je bij ons terecht voor deskundigheidsbevordering, advies en ondersteuning op het gebied van cultuuronderwijs.

21 april 2017

Projectweken De Culturele Haven succesvol afgerond

‘Het is een feestje om hier te mogen zijn!’ vertelde Janneke Sparrenboom, wethouder Cultuur van de gemeente Lelystad tijdens de opening van de eindpresentatie van De Culturele Haven op BS De Tjotter.

4 april 2017

Wethouder Wim van der Es opent eindpresentatie De Culturele Haven op OBS Panta Rhei

OBS De Panta Rhei in Zeewolde stond op donderdag 23 maart op zijn kop. Twee weken lang stond deze school in het teken van Flevoland, de unieke poldergeschiedenis en kunst en cultuur.

Onze laatste nieuwsbrieven