arrow to the right Nieuws

Dag van de Cultuureducatie aanmelden geopend

Het thema van de Flevolandse Dag van de Cultuureducatie 2019 is Beleven en doorgeven. Je gaat tijdens deze inspiratiemiddag op expeditie. Je gaat kunst ervaren, meemaken, beleven. Om vervolgens met een schat aan ervaringen en ontmoetingen te gaan ondervinden hoe je dit aan je leerlingen kunt doorgeven.

9 oktober 2017

OBS De Tjotter uit Lelystad is de eerste CultuurschoolParel van Flevoland

Voor het eerst in de Flevolandse geschiedenis krijgen twee basisscholen de titel CultuurschoolParel Flevoland 2017. De eerste school die vandaag de titel ontvangt is Openbare Basisschool De Tjotter uit Lelystad. De school blinkt uit in de manier waarop ze kunst en cultuur een vaste plek in haar onderwijs geeft, en daarom menen experts uit het culturele veld dat de school deze titel verdient. FleCk maakte een portret van de school in de vorm van een korte film.

9 oktober 2017

ONCE MORE, JUNIOR: leerlingen De Culturele Haven exposeren

Van 20 oktober t/m 12 november 2017 is een bijzondere expositie te bezichtigen in de Kunstlinie Almere Flevoland.

3 oktober 2017

Vijfde seizoen leerlijn cultuureducatie De Culturele Haven van start

Het schooljaar 2017-2018 is een lustrumjaar voor De Culturele Haven. Begonnen vijf jaar geleden 3 scholen met deze culturele leerlijn voor het basisonderwijs, dit jaar doen er al 27 basisscholen in de provincie Flevoland mee. De kick off op 27 september, voor scholen die in 2017/2018 voor de eerste keer meedoen aan De Culturele Haven, stond dan ook volledig in het teken van ‘groeien door cultuur’.

7 juli 2017

Inschrijving geopend Dag van de Cultuureducatie Flevoland 2017

Kom ook op 8 november naar de Dag van de Cultuureducatie Flevoland. Het thema van dit jaar is Van Stapelen naar Integreren.

Onze laatste nieuwsbrieven