arrow to the right Nieuws

Dag van de Cultuureducatie aanmelden geopend

Het thema van de Flevolandse Dag van de Cultuureducatie 2019 is Beleven en doorgeven. Je gaat tijdens deze inspiratiemiddag op expeditie. Je gaat kunst ervaren, meemaken, beleven. Om vervolgens met een schat aan ervaringen en ontmoetingen te gaan ondervinden hoe je dit aan je leerlingen kunt doorgeven.

9 juli 2019

Basisschool de Ark uit Espel een icc'er rijker

Jannica Lieste, bovenbouwleerkracht van Oecumenische basisschool De Ark uit Espel mag zich sinds deze week officieel icc'er noemen.

9 juli 2019

Datum bekend: Dag van de Cultuureducatie Flevoland 2019

Zet 'm alvast in je agenda en geef het door aan je collega's: de Dag van de Cultuureducatie Flevoland vindt plaats op woensdag 13 november in Kunstlinie Almere Flevoland.

7 juni 2019

Wij zoeken een Projectmedewerker FleCk vmbo en De Culturele Haven

Wij zoeken per 1 september 2019 een Projectmedewerker FleCk vmbo en De Culturele Haven (0,8 fte). Wil jij de Flevolandse cultuureducatie op een inspirerende manier ondersteunen vanuit jouw talent voor organisatie en productie? Wordt dan projectmedewerker FleCk vmbo en De Culturele Haven.

8 mei 2019

De Culturele Haven is jarig en trakteert

De Culturele Haven bestaat dit jaar 5 jaar! We vieren dit graag met jullie in de vorm van een bewaarmagazine en een winactie.

Onze laatste nieuwsbrieven