arrow to the right Teamtrainingen kunst en cultuur

Teamtrainingen en –workshops om met collega’s cultuuronderwijs naar een hoger plan te tillen.

Voor wie?
Leerkracht, Schoolteam, Schoolleider, Cultuurcoördinator, Icc'er
Wanneer?
Waar?
Wat kost het?

FleCk biedt teamtrainingen cultuuronderwijs, die de kennis en vaardigheden over kunst en cultuur binnen het team helpen ontwikkelen, en eveneens leuk en energiek zijn, en daarmee bijdragen aan een versterkt teamgevoel.

Wij bieden met ons team van experts:

  • Teamtrainingen Muziek, Dans of Theater in de klas waarin het team geënthousiasmeerd wordt om snel, met simpele middelen aan de slag te gaan met deze disciplines.
  • Een workshop Pinterest- of meer?! over stimuleren van creativiteit. Hoe kun je vanuit een heldere opdracht toch de eigenheid, creativiteit en vrijheid van je leerling aanboren?
  • Een training waarbij het team verschillende methodes voor Beeldende Kunst of Muziek leert kennen en eventueel hulp krijgt dit te implementeren.
  • Een teamsessie over hoe je kunst en wereldoriëntatie samenbrengt.
  • Een workshop Is dit kunst of kan dit weg? over procesgericht werken met je leerlingen. Niet het eindproduct (dertig soortgelijke werkjes) maar het creatief proces staat centraal.
  • Een visie-werksessie over de meerwaarde van kunst en cultuur. Waarom vinden wij als team cultuuronderwijs belangrijk voor onze leerlingen? Hoe sluit het aan bij onze schoolvisie, wat gunnen wij onze leerlingen als ze na acht jaar de school verlaten?