arrow to the right Leerlijnenlab Cultuuronderwijs

Een structureel pad uitstippelen voor cultuuronderwijs

Voor wie?
Wanneer?
Wegens te weinig animo gaat deze bijeenkomst niet door
Doel?
Kennis ontwikkelen over leerlijnen voor cultuuronderwijs en vaardigheden ontwikkelen om dit te vertalen naar een leerlijn voor de eigen school
Waar?
Almere
Wat kost het?
€ 25,- per deelnemer

Hoe zorg je ervoor dat cultuuronderwijs echt verankerd raakt op je school? En wanneer weet je dat je leerlingen blijvend worden uitgedaagd op cultureel gebied? Leerlijnen voor cultuuronderwijs zorgen ervoor dat culturele activiteiten of projecten geen losse flodders meer zijn maar dat ze echt ingebed worden in een structuur. Een structuur die kijkt naar het groeipad voor de leerling.

In een bijeenkomst fris je op wat een leerlijn voor cultuuronderwijs inhoudt, welke bestaande leerlijnen er zijn en hoe jouw raamwerk voor een leerlijn eruit moet komen te zien. In een labopstelling ontwerp je met elkaar en onder begeleiding van experts de start van een leerlijn voor jouw school.

Het is op dit moment niet mogelijk om je in te schrijven. De deadline is verstreken of de inschrijvingen zijn nog niet gestart. Stuur ons een e-mail als je meer informatie wilt.