arrow to the right Dag van de Cultuureducatie 2017-2018

Van stapelen naar integreren

Voor wie?
Cultuuraanbieder, Scholen, Flevoland
Wanneer?
8 november 2017
Waar?
Kunstlinie Almere Flevoland, Esplanade 10, 1315 TA Almere
Wat kost het?
Kosteloos


Zoek jij naar inspiratie én tips en tricks over hoe je cultuuronderwijs (beter) kunt verbinden met andere vakken? Van stapelen naar integreren: dat is het thema van de vierde editie van de Dag van de Cultuureducatie Flevoland. We onderzoeken de waarde van geïntegreerd cultuuronderwijs. Wat levert het op om kunst- en cultuurlessen te verweven met zaakvakken? Hoe pak je dit aan? Wat heb je daar voor nodig? En wie kunnen je daarbij op weg helpen?

We verkennen deze vragen aan de hand van een inspirerende keynote, best practices en workshops, waarin je zelf kunt ontdekken hoe die verbinding tot stand kan komen. De Dag van de Cultuureducatie Flevoland wordt een middag vol uitwisseling, netwerken, inspiratie en informatie over cultuuronderwijs op de basisschool. Speciaal voor cultuurcoördinatoren, leerkrachten en leerkrachten in spe, school-directeuren, schoolbestuurders en cultuuraanbieders. En uiteraard zetten we weer een aantal scholen in de spotlight, dit jaar met de presentatie van de eerste CultuurschoolParels van Flevoland 2017.

Klik hier voor het programma van deze dag. 

Deze inspiratiemiddag wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Flevoland en de gemeente Almere.


Voor een terugblik naar De Dag van de Cultuureducatie Flevoland 2016-2017 klik hier.

Het is op dit moment niet mogelijk om je in te schrijven. De deadline is verstreken of de inschrijvingen zijn nog niet gestart. Stuur ons een e-mail als je meer informatie wilt.